Rendezvényeink

Rendezvények lebonyolításához jó szívvel ajánljuk Őket

Rendezvények lebonyolításához jó szívvel ajánljuk Őket

Pyro-Fókusz Kft.

Pirotechnika
"A sok éves szakmai tapasztalatnak és fejlesztésnek köszönhetően, több, számítógép vezérlésű indítógéppel rendelkezünk. Ennek eredményeképpen, azonos időben, több nagyszabású, zenés tűzijáték kivitelezhető, melyben a termékek bontása és az effektek hangulata pontosan illeszkedik a zene ütemeihez, stílusához. ..."

Deutsch Richárd

Deutsch Richárd fotográfia
"Az a munkám, hogy boldog embereket fényképezem és imádom ezt csinálni! Esküvőfotósként olyan emberek nagy pillanatait fényképezem akik szeretik egymást, akik életük nagy napjára készülnek, ... "

Lotti

Deutsch Richárd fotográfia
"Bár mindig is érdekelt a fotózás, de Ricsi mellett tanultam ki a szakmát hosszú évek alatt. Másodfotósként és asszisztensként dolgozom a férjem mellett, de az utómunkát minden esetben Ő végzi, így bár sokszor egészen mást látunk meg nőként, ..."

SZONDI MIKLÓS

Vőfély
"Kedves Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg hogy bemutatkozzam, hogy ne maradjak sáros, nevem Szondi Miklós, szülőhazám aranykulcsos város. A lakodalmakon én a hagyományos vőfényt képviselem. Verseimet egy 80 éves vőfénytől kaptam és ezeket is mondom. ..."

Kő Kóla Partizenekar

Zene
"Miért a Kő Kóla? Kedves jegyespárok, szülinaposok, céges rendezvényszervezők, bál rendezők! Csapatunk a Kő Kóla partizenekar. Szolgáltatásunk: DJ és élő ének egyben, amit élő hangszerekkel is színesítünk. ..."

Szabó Duó

Zene

Bús Laci

Zene (DJ)
Naptár betöltése...
Powered by Booking Calendar

A naptár kizárólag tájékoztató jellegű.

A foglalható időpontokkal kapcsolatos információkért forduljon bizalommal Kollégánkhoz. Köszönjük!