Rendezvényeink

0
Esküvő
0
SZÜLETÉSNAP
0
VENDÉG
0 %
ELÉGEDETTSÉG

Szolgáltatásaink és partnereink

Rendezvények lebonyolításához jó szívvel ajánljuk Őket

Vár Étterem

Vendéglátás
"Sokan, kik nem látták e történelmileg sem mellékes helyszín lenyűgöző panorámáját, elfogultsággal vádolhatnának minket, pedig a Dunaföldvári Vár Udvar, s a fent említett Torony még ha nagyságában és ismertségében, elismertségében és hírességében egyenlőre nem is versenyezhet csodálatos Honunk eme kiemelkedő látványosságaival, méltó módon csatlakozhatna fő turisztikai célpontjaink közé. ..."

Kis Péter

Progvision - Fotó / Videó
"Kereskedőként kezdtem a munkavállalást egy fotó szaküzletben, itt vettem meg az első fényképezőgépemet. Az előző évezredben elvégeztem a Szellemkép Szabadiskola fotó szakát, ..."

Deutsch Richárd

Deutsch Richárd fotográfia
"Az a munkám, hogy boldog embereket fényképezem és imádom ezt csinálni! Esküvőfotósként olyan emberek nagy pillanatait fényképezem akik szeretik egymást, akik életük nagy napjára készülnek, ... "

Lotti

Deutsch Richárd fotográfia
"Bár mindig is érdekelt a fotózás, de Ricsi mellett tanultam ki a szakmát hosszú évek alatt. Másodfotósként és asszisztensként dolgozom a férjem mellett, de az utómunkát minden esetben Ő végzi, így bár sokszor egészen mást látunk meg nőként, ..."

Szondi Miklós

Vőfély
"Kedves Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg hogy bemutatkozzam, hogy ne maradjak sáros, nevem Szondi Miklós, szülőhazám aranykulcsos város. A lakodalmakon én a hagyományos vőfényt képviselem. Verseimet egy 80 éves vőfénytől kaptam és ezeket is mondom. ..."

Kő Kóla Partizenekar

Zene
"Miért a Kő Kóla? Kedves jegyespárok, szülinaposok, céges rendezvényszervezők, bál rendezők! Csapatunk a Kő Kóla partizenekar. Szolgáltatásunk: DJ és élő ének egyben, amit élő hangszerekkel is színesítünk. ..."

Szabó Duó

Zene

Bús Laci

Zene (DJ)

Pyro-Fókusz Kft.

Pirotechnika
"A sok éves szakmai tapasztalatnak és fejlesztésnek köszönhetően, több, számítógép vezérlésű indítógéppel rendelkezünk. Ennek eredményeképpen, azonos időben, több nagyszabású, zenés tűzijáték kivitelezhető, melyben a termékek bontása és az effektek hangulata pontosan illeszkedik a zene ütemeihez, stílusához. ..."
Naptár betöltése...
Powered by Booking Calendar

A naptár kizárólag tájékoztató jellegű.

A foglalható időpontokkal kapcsolatos információkért forduljon bizalommal Kollégánkhoz. Köszönjük!